Polyworks Benelux B.V.

PolyWorks is software voor 3D coördinaat meettechniek, reverse engineering en virtuele montage. PolyWorks is een totaaloplossing voor de verwerking en analyse van driedimensionale datasets. Als universeel softwareplatform ondersteunt PolyWorks een breed scala aan meetsystemen zoals tactiele, scannende en optische 3D meetsystemen. Naast één punt metingen kan PolyWorks alle oppervlakken digitaliseren, analyseren, bewerken en vergelijken. Of het nu gaat om het ontwerp, de kwaliteitsborging of een landschapsmeting: de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

PolyWorks maakt het ook mogelijk om de software te gebruiken op een CMM. Erg interessant voor bedrijven met diverse meetsystemen en diverse software. PolyWorks biedt daar een oplossing voor en kan op diverse meetsystemen gebruikt worden.

PolyWorks Inspector

Is een krachtige industriële 3D metrologie software oplossing om (deel)producten te controleren, te diagnosticeren en om te voorkomen dat er productie en assemblage problemen ontstaan door middel van real-time metingen. Inspector is tevens in staat om toezicht te houden op de kwaliteit van de samengestelde producten met behulp van non-contact puntenwolk scanners en single-point contact-gebaseerde probe apparaten.

PolyWorks Modeler

Is een uitgebreide reverse-engineering software-oplossing die extractie mogelijk maakt van optimale CAD eenheden, krommingen, oppervlakken, parametrisch schetsen, en prismatische functies van veelhoekige modellen van gedigitaliseerde delen om te dienen als uitgangspunt in uw professionele CAD modeling oplossing.