NFB Coatings

Het is het jaar 1969. Het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens voet op de maan zet. Maar ook het jaar van Woodstock, dat van de eerste testvlucht van de Boeing 747 en van de implantatie van het eerste kunsthart. 1969 is ook het jaar dat Toon Neggers in een klein schuurtje aan de Oranjestraat in Best aan de wieg stond van NFB. Toen nog een klein familiebedrijf, dat inmiddels uitgegroeid is tot een volwassen, internationale en ambitieuze organisatie met zo’n 150 gemotiveerde medewerkers.

Voortbouwend op ruim 50 jaar ervaring, kijken we vooral ook naar de toekomst. Zo omarmen we nieuwe technieken en methoden, kijken we voortdurend of processen beter, sneller en goedkoper kunnen, en wordt ook ons bedrijfspark continu geüpdatet. Om zo blijvend aan de steeds hoger wordende normen en kwaliteitseisen van de diverse branches te kunnen blijven voldoen, wat gegarandeerd wordt door onze IATF16949- en ISO14001-certificering.

Maar vooral zijn we ook nog steeds die platte, informele organisatie van toen. Eén die hart heeft voor de mensen die bij ons werken, de mensen die met ons werken én degenen voor wie werken. Een bedrijf waar korte lijnen gelden en gewoon hard gewerkt wordt op weg naar het beste resultaat. En dat met oog voor technologie, esthetica, efficiency en de planeet waarop we leven.